HTML

SzívemcsücskeJapán

Ismét itt vagyok szívemcsücskeJapánban. Régi vágyam teljesült az EU jóvoltából. ETPs ösztöndíj, 9 hónap tanulás, küzdelem, kaland és vidámság. Szeretném megörökíteni. Íme hát egy darabka Japánból az én gyakran bepárásodó szemüvegemen keresztül...

Friss topikok

  • Huffnágel Pista: @Szivemjapan komment: Japánban már nem divat a pina - második, befejező rész klou.tt/3qyf6uj2170p (2015.03.11. 19:07) Félúton hazafelé...
  • Buku3: A fehér kimonó neve: 白無垢, vagyis shiro-muku. (2013.09.14. 00:01) Esküvő Japánban
  • totyii: a helytelensegert bocs (2010.02.27. 14:55) Szumó a színfalak mögött I.
  • Umi: "Rögtön útbaigazított minket, majd a tárgyra tért – are you married?" hát ezen jót nevettem XD no... (2010.01.23. 18:03) Buyou

Linkblog

2008.04.06. 17:55 Japanna

Életjel - tömören

 
Minden nap megfogadom, hogy írok, de csak rohanok és próbálom utolérni magam.  Rengeteg dolog történt velem a héten, mégis ha rangsorolnom kell az élményeimet, nem választhatok mást, ismét kikötök a Sakuránál.

A legutóbbi bejegyzésem óta 4 o-hanamin, azaz virágnézésen vettem részt, és azt hiszem, végre teljesen megéreztem, mi ez a szenvedély. Végül én is rabja lettem ennek a csodának.

Az utóbbi napokban a városban járva kezdett az az érzésem lenni, megállt az élet, itt nincs is más, csak cseresznyefák és cseresznyefák. Mivel az egész virágzás még jóesetben sem tart tovább néhány hétnél, így én sem maradhattam itthon, elmentem az összes szervezett viráglesre.  Megérte. 





 

Emellett még egyik este sentoban (szento), azaz közfürdőben is voltam Saraval, a portugál lánnyal, tegnap meg hajókázni a Tokió öbölben, miközben apró asztalokon sütögettük a vacsoránkat.

Annyi élményem van, meg persze rengeteg fotóm, de most csak mentegetem magam, és  ígérgem, hogy hamarosan...

Az iskolában  éppen a legkeményebb napokat éljük, ami annyit jelent, hogy  gépeknek néznek minket.
A héten többször este fél8ig oktatnak, majd reggel mosolyogva osztják a tesztlapokat...

Azért megpróbálok majd érdekesebb dolgokkal is visszatérni:)
Most alszom...

1 komment

Címkék: sakura cseresznyevirágzás ohanami (virágnézés)


A bejegyzés trackback címe:

https://szivemcsucskejapan.blog.hu/api/trackback/id/tr14413860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norka 2008.04.08. 22:33:24

i'm loving it
süti beállítások módosítása